Selecteer een pagina

The Hague Grand Prix Judo

De beste en talentvolste judoka’s van de wereld komen wederom naar Den Haag voor The Hague Grand Prix! In het weekend van 15 tot en met 17 november 2019 strijden zo’n 450 deelnemers uit 60 tot 80 landen strijden tegen elkaar op de tatami in de schitterende Sportcampus Zuiderpark. De aanwezigheid van nationale en internationale toppers is daarmee gegarandeerd. 

Nederland heeft als organiserend land de mogelijkheid om per gewichtsklasse vier judoka’s af te vaardigen. Oranje is dus ruim vertegenwoordigd! Bovendien zijn er in waardevolle ranking punten te verdienen in het kwalificatietraject naar de Olympische Spelen in Tokio. Op de officiële website van het toernooi kan je jouw kaarten kopen voor dit prestigieuze toernooi uit de IJF World Tour. 

Kaartverkoop 
Om de hele dag aanwezig te zijn bij The Hague Grand Prix Judo koop je een dagkaart. Een dagkaart geef je toegang tot de voorronden (grofweg van 09.30-16.00 uur) en voor de finalewedstrijden (vanaf 17.00 uur). Een dagkaart voor vrijdag kost 15,00 euro (exclusief servicekosten). De dagkaarten voor zaterdag en zondag kosten 22,50 euro (exclusief servicekosten). Alle leden van de Judo Bond Nederland ontvangen tijdens de voorverkoop 2,50 euro korting op een dagkaart. Kaarten aan de deur kosten 5 euro extra. 

Bereikbaarheid
Wegens beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark, raden wij je aan om met het openbaar vervoer naar Sportcampus Zuiderpark te komen. Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark. Pak tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen of bus 26 richting Zuiderpark. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van Parkeergarages Leyweg 1 en 2.