Selecteer een pagina

Stadsspelen Den Haag

Doe mee, juich mee en feest mee!
In februari start de 2e editie van de Stadsspelen Den Haag. Met de Stadsspelen brengen we heel Den Haag in beweging! Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel. Op 1 juli sluiten we af met een groot stedelijk evenement  in en rondom de nieuwe Sportcampus Zuiderpark. Doe mee, juich mee en feest mee!

Sportfestivals in de stadsdelen
In ieder stadsdeel van Den Haag worden dit jaar weer 1 of meerdere evenementen georganiseerd door verschillende sportorganisaties en verenigingen uit de buurt.  Hagenaars krijgen tijdens deze sportfestivals volop de kans om nieuwe en bekende sporten uit te proberen en met elkaar de competitie aan te gaan. Of je nu wil skaten, of wil voetballen, je dansmoves wil laten zien of kennis wil maken met judo. Er is aanbod voor alle leeftijden en alle niveaus. Samen sporten en elkaar ontmoeten staat centraal.
Binnenkort verschijnen in de kalender alle stadsdeel evenementen, houd deze dus goed in de gaten!

Grote afsluiting
De Stadsspelen worden op 1 juli afgesloten met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Je kunt meedoen aan allerlei sportclinics en genieten van waanzinnige sportdemonstraties. Ook is er een Sportmarkt waar je alles te weten komt over sport in Den Haag en kun je sport- en gezondheidstesten doen.  Maar er is tijdens de Stadsspelen niet alleen ruimte voor sport, ook op cultureel, culinair en muzikaal gebied is er van alles te beleven.

Wil je meer informatie of alvast weten wanneer er in jou stadsdeel een evenement plaatsvindt? Neem dan een kijkje op de officiële website van de Stadsspelen.