Selecteer een pagina

NN CPC Loop Den Haag

Op 11 maart 2018 vindt de 44e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Zowel nationaal als internationaal zal er veel belangstelling zijn voor deze snelle NN Halve Marathon. Er is echter veel meer dan dat. De NN CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden. Het huisvest tevens de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van bijna 100 scholen.

NN Halve Marathon
Eén van de populairste onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag is de NN Halve Marathon. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen.

AA Drink 10 km Loop
In de afgelopen jaren is de AA Drink 10 km Loop uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. De 10 km Loop gaat van start voor de NN Halve Marathon.

5 km Loop Den Haag gepresenteerd door AD
Ben je net begonnen met hardlopen en zoek je een leuke uitdaging? Doe dan mee aan de 5 km Loop Den Haag gepresenteerd door AD op zondag 11 maart 2018!

Jeugdloop (2,5 km)
De Jeugdloop is bedoeld om de jeugd (8 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 2,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen!

Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km)
Voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar) is er de Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km). Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers én de entertainers Ernst & Bobbie (bekend van tv en theater). Voorafgaand aan de loop zullen de tv-helden een warming-up verzorgen met bekende liedjes en dansjes.
Vaders, moeders, opa’s en oma’s mogen als begeleider meedoen aan dit onderdeel, daar hebben zij een speciaal coach startnummer voor Extra bijzonder is het dat je eigen naam op je startnummer staat! Dit geldt alleen voor individuele deelnemers, dus niet voor deelnemers aan de Scholenloop.

Programma  Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km) en Jeugdloop (2,5 km) 
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09:30 uur Warming-up Ernst & Bobbie Kinderloop, Startvak
09:45 uur Start Ernst & Bobbie Kinderloop, Koningskade
10:15 uur Warming-up Jeugdloop, Startvak
10:30 uur Start Jeugdloop, Koningskade

Programma  5 km Loop Den Haag en AA Drink 10 km Loop
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
11:00 uur Start 5 km Loop Den Haag (incl. Business Runs), Koningskade
12:00 uur Start AA Drink 10 km Loop (incl. Business Runs), Koningskade

Programma  NN Halve Marathon
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
14:30 uur Start NN Halve Marathon (incl. Business Runs), Koningskade