Selecteer een pagina

DELA NK Beach 2019

Op vrijdag 23 augustus worden de kwalificatie wedstrijden gespeeld vanaf 12:00 uur Op zaterdag 24 augustus start het hoofdtoernooi van 10:00 uur – 20:00 uur. 

Daarnaast zal ook het Summer Beach Volleyball Circuit gespeeld worden. 

Het programma van de avond: – Rond 16:00 uur einde Summer Beach Volleyball Circuit – Drankje + wedstrijden kijken (deelnemers Summer Beach Volleyball Circuit) – 18:00 uur – 20:00 uur grote beach barbecue. – 20:00 uur start feest – 22:00 uur special guest – 02:00 uur einde feest 

Op zondag 25 augustus begint het om 09:00 uur tot 18:00 uur. Van 14:00 uur – 18:00 uur de finales

The Hague Beach Stadium
Het Nationaal Kampioenschap Beachvolleybal vindt plaats in en om The Hague Beach Stadium. The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand is het grootste stadion voor outdoor beachsport in Nederland. Iedere zomer, van mei tot september, staat het Beach Stadium bij het Noordelijk Havenhoofd aan de kust van Den Haag. In het stadion, dat gratis toegankelijk is voor het publiek, vinden gedurende deze maanden verschillende topsportevenementen plaats, zoals beachvolley- en beachsoccerwedstrijden. Kortom: een ‘must’ voor sportliefhebbers, en zeker een geweldige toevoeging tijdens een dagje strand! 

Bereikbaarheid 
The Hague Beach Stadium staat vlak naast het Noordelijke Havenhoofd op het strand van Scheveningen. Het stadion is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je letterlijk voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is het stadion uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station (lijn 1 en 16) en Hollands Spoor (lijn 11) stoppen in de buurt van The Hague Beach Stadium.