Selecteer een pagina

Dela Beach Open 2019

Het DELA Beach Open van 2 januari t/m 6 januari 2019 in de Sportcampus Zuiderpark is het eerste grote sportevenement van 2019 in Nederland. De beste beachvolleyballers ter wereld komen in de eerste week van januari naar Den Haag voor het toernooi van de FIVB World Tour. 

Internationale allure
Aan de DELA Beach Open nemen 32 mannen- en 32 vrouwenteams deel. Vijf dagen lang zijn Europees kampioenen, wereldkampioenen en olympische medaillewinnaars in Den Haag te bewonderen. Inzet is 300.000 dollar prijzengeld.

Topsport en spektakel 
Tijdens het DELA Beach Open komen topsport en topentertainment samen. Met dj’s, dansers en publieksacties wordt gezorgd voor een fantastische sfeer in het stadion. Wie het WK Beachvolleybal in 2015 in Den Haag heeft bezocht, weet dat beachvolleybal veel meer is dan geweldige sport. 
Het DELA Beach Open vindt plaats in de laatste week van de kerstvakantie en is misschien wel het leukste vakantie-uitje voor het hele gezin. Jong en oud genieten samen van de beste teams ter wereld, spectaculaire rally’s, spannende wedstrijden en heel veel show. 

Sportcampus Zuiderpark 
In 2019 is de Sportcampus Zuiderpark opnieuw gastheer van het toernooi. De teams spelen al hun wedstrijden op drie indoor velden. Alle topwedstrijden, zoals de wedstrijden met Nederlandse teams en de finales, worden gespeeld op het grote indoor center court. De topsporthal van de Sportcampus wordt omgebouwd tot een ultieme indoor beachvolleybalarena met plaats voor zo’n 2000 toeschouwers.

Klik hier voor meer over Dela Beach Open!