Selecteer een pagina

Clinic beachvolleybal in Sportcampus!

Tijdens de Haagse School Sport Olympiade van dit jaar is, vanwege Volley2018, een van de onderdelen beachvolleybal. Volley2018 is de verzamelnaam voor het EK beachvolleybal, EK zaalvolleybal voor jongens onder de 20 en het WK zitvolleybal. Al deze evenementen komen dit jaar samen op de Sportcampus in het Zuiderpark.

Omdat beachvolleybal een sport is waar u waarschijnlijk niet dagelijks les in geeft nodigen wij u graag uit voor een clinic. De clinic wordt gegeven op initiatief van de Nevobo en de gemeente Den Haag en in samenwerking met KVLO. De clinic zal gegeven worden door Rogier van Meggelen van Sportjeal.

Tijdens deze clinic zal u op de hoogte worden gebracht van de spelvorm die tijdens de HSSO gespeeld gaat worden, krijgt u les over de volleybaltechnieken en leuke oefenvormen. Bovendien krijgt u een lespakket die u kunt gebruiken voor uw eigen sportlessen. Ook krijgt u licentiepunten voor het lerarenregister.

Waar: Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Drooglever Fortuynweg 22.
Datum: 23 april 2018.
Tijd: 19:00 uur tot 21:30 uur.

U kunt zich aanmelden door te mailen naar: eventsvolley2018@gmail.com. De uiterlijke dag dat u zich kunt aanmelden is 18 april 2018.