Selecteer een pagina

Challenge Cup

door | nov 18, 2019

De Uithof in Den Haag is van 20 tot en met 23 februari 2020 het toneel voor de Challenge Cup en het Nederlands Kampioenschap Kunstrijden. De Challenge Cup biedt junioren de kans om zich optimaal te ontwikkelen en voor de senioren is het de laatste kans in voorbereiding op het wereldkampioenschap. 

De Uithof Den Haag
In 1999 en 2001 organiseerde De Uithof Junior Grand Prix-wedstrijden, in 2002 de Junior Grand Prix-finale en in 2004 de ISU Wereldkampioenschappen kunstschaatsen. Na de Junior Grand Prix-wedstrijd in 2006 zijn jaarlijks de competities voor de Challenge Cup georganiseerd. In 2010 werd opnieuw de ISU Wereld Juniorenkampioenschappen Kunstschaatsen georganiseerd in De Uithof.

Bereikbaarheid
De Uithof is met de auto goed bereikbaar. Vanaf de A4 neem je de afslag Den Haag-Zuid (afslag 12). Daarna volg je richting Wateringen. Op de Lozerlaan kom je vanzelf de borden tegen, die je naar de Uithof leiden. Ook vanaf de A13 en de A12 volg je de A4, afslag 12 en kom je de borden tegen. Met het openbaar vervoer kan je ook gemakkelijk De Uithof bereiken. Vanaf Den Haag Centraal Station is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Je stapt dan uit bij halte De Uithof.

Voor meer informatie klik hier!