Selecteer een pagina

V.O. 070schoolleagues

Wat is 070leagues?
Binnen de gemeente Den Haag worden er ieder schooljaar veel toernooien en competities georganiseerd voor leerlingen uit zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. De toernooien en competities worden georganiseerd in samenwerking met sportverenigingen of sportorganisaties. Zij communiceren vrijwel allemaal via hun eigen website en mediakanalen. Met behulp van de 070schoolleagues.nl proberen we de krachten te bundelen en een platform te bieden waar je alle informatie kunt vinden over toernooien en competities in het Voortgezet Onderwijs.

Voetbalcompetitie
De ADO Den Haag VO Voetbal League is de voetbal competitie voor het voortgezet onderwijs. Vrijdag 13 januari is na een korte vakantie de competitie weer van start gegaan. De competitie is verdeeld in 3 categorieën, hierdoor speelt iedereen tegen eigen leeftijdsgenoten;

  • Gervane Kastaneer League (Jongens onder 14)
  • Danny Bakker League (Jongens onder 16)
  • Nadine Noordman League (Meisjes onder 17)

Basketbalcompetitie
Vorig jaar december is de Basketbalcompetitie gestart voor het Voortgezet Onderwijs. Scholen kunnen met hun schoolteams wekelijks basketballen tegen andere scholen.

Totaal draaien 9 schoolteams in deze competitie mee in de categorie U15 mix en J15+ 2e divisie. De competitie heeft 9 speelrondes en een finale op vrijdag 24 februari 2017 in de sporthal Piet Vink van 17.30 – 19.00 uur.

Volleybalcompetitie
In maart/april 2017 organiseert Sovicos Volleybal de 8e editie van de Sovicos Volleybal Scholen League. Een volleybaltoernooi voor diverse jeugdteams van verschillende VO scholen.

Alle scholen hebben een uitnodiging en aanmeldingsformulier ontvangen. Aanmelden kan tot dinsdag 21 februari 2017.