Selecteer een pagina

ADO Den Haag VO Voetbal League

De ADO Den Haag VO Voetbal League is een spannende voetbalcompetitie voor jongens en meisjes van de middelbare school. Na de herfstvakantie zullen verschillende teams van scholen uit het voortgezet onderwijs uit Den Haag een onderlinge competitie spelen in de sporthal van de nieuwe sportcampus in het Zuiderpark. Er zijn 3 verschillende leeftijdscategorieën waarin kan worden gestreden om het kampioenschap van Den Haag!! Jongens onder 14 spelen in de Lex Immers League, Jongens onder 16 spelen in de Danny Bakker League en de meiden onder 17 strijden om het kampioenschap van de Nadine Noordam League! Echter gaat het niet alleen om voetbal.

Om ervoor te zorgen dat je niet alleen scoort op het veld organiseren we naast de wedstrijden ook clinics en themabijeenkomsten waar je veel van kunt leren en punten kunt verdienen die meetellen in de competitiestand! Normen en waarden zijn in dit project erg belangrijk.
Ben je tussen de 13 en 16 jaar oud, heb je zin om op vrijdag na school te voetballen in een spannende competitie en kans te maken op leuke prijzen? Kom dan naar de clinic in de sportcampus in het Zuiderpark op vrijdag 27 oktober 2017 tussen 17.00 en 22.00.

Leerlingen schrijf je hier in voor de  ADO Den Haag VO Voetbal League!
Scholen schrijf je teams hier in voor de ADO Den Haag VO Voetbal League!

Het inschrijfformulier kun je ook ophalen tijdens de clinic in de sportcampus en inleveren bij de schoolsportcoördinator of je gymdocent op school!