Selecteer een pagina

Programma Stadsspelen bekend!

Op 21 en 22 september van 10.00 tot 17.00 uur vindt alweer de 4e editie van de Stadsspelen Den Haag plaats bij Sportcampus Zuiderpark. Meer dan ooit staan de Stadsspelen bol van muziek, dans, lekker eten en sport & spel. Je bent van harte uitgenodigd om te komen. En neem je familie, vrienden, buren of teamgenoten mee. Samen plezier hebben, daar draait het om!

De Stadsspelen hebben zich ontwikkeld als hét sport- & beweegfestival voor en door Hagenaars. Dans- en muziekgroepen uit het Haags Sportkwartier zorgen voor een festivalsfeer. Op het foodcourt kun je genieten van wereldse hapjes en drankjes. En natuurlijk kun je er sporten en bewegen. Ontdek nieuwe sporten, geniet van spectaculaire demo’s of volg een clinic. Highlights zijn Walking Football, de BMX-baan, het grootste springkussen van Europa, de Bubbelrun (gratis!), het optreden van Scheveningse volkszanger en oud-voetballer John de Bever en het bezoek van kickbokser Rico Verhoeven… Je vindt het hele programma op www.stadsspelendenhaag.nl en in de bijlagen.

Tijdens de Stadsspelen komt ook de nieuwe editie van het magazine Sportief Den Haag uit. Wethouder Richard de Mos overhandigt het eerste exemplaar aan ‘special guest’ Rico Verhoeven op het buitenpodium van de Stadsspelen op zaterdag 21 september om 13.30 uur. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

De Stadsspelen vinden plaats tijdens de Nationale Sportweek 2019, waar Den Haag officieel gaststad van is. Dit gastheerschap past goed bij onze mooie stad, want in Den Haag willen we dat iedereen kan bewegen en sporten. En daar werken we met z’n allen hard aan!

Programma_plattegrond_Stadsspelen 2019